Hieke Fotografie
Zo mooi, zo bijzonder

Loveshoot, Bruiloft, Zwangerschap, Lifestyle Newborn, Cake Smash en Portretfotografie...

Dit is wat ik het liefst doe, "jullie mooiste momenten vastleggen''.

Loveshoot

Wil jij samen met je geliefde op de foto? Natuurlijk kan dat! Dit kan in de studio, buiten, of een andere plek die jullie erg mooi vinden. 

Bruiloft

Gaan jullie trouwen? Gefeliciteerd! Natuurlijk moet er van alles geregeld worden. Graag maak ik mooie foto's van deze dag en zal een mooi album voor jullie samenstellen. We bespreken alle wensen en verwachtingen vooraf, om het resultaat te krijgen zoals jullie willen!

Zwangerschap

Ben jij in verwachting en wil je dit bijzondere moment vast laten leggen? Dit kan natuurlijk in de studio, maar ook buiten kan erg mooi zijn. Deze shoot wordt vaak gedaan rond de 34/35e week van de zwangerschap. 

Lifestyle Newbornshoot 

Een bijzonder moment, de geboorte van jullie kindje. En hoe leuk is het om dat hele kleine vast te leggen. Jullie eerste gezinsfoto, die kleine handjes en voetjes. Dat ze zo klein zijn, is zomaar voorbij... Dus twijfel niet en boek bij mij een Lifestyle Newborn. 

We maken mooie foto's in jullie eigen woning. Bijvoorbeeld een mooie gezinsfoto op jullie eigen bed, of op de babykamer. Het kan allemaal! Het voeden, badderen en knuffelen kan gewoon allemaal doorgaan en jullie zullen niet eens merken dat ik er bij was ;-) Juist dat maakt het zo mooi! 

Cake Smash

Binnenkort groot feest omdat jullie zoontje of dochtertje 1 wordt? Boek een leuke Cake Smash. Er kunnen mooie thema's gekozen worden. In dit thema zal dan ook een hele mooie taart gemaakt worden, precies in de kleuren die door jullie uitgezocht zijn. 

Portretfotografie

Lijkt het je gewoon leuk om zelf op de foto te gaan? Ook dit kan natuurlijk. Kies een mooie achtergrond, neem je kledingkast mee en we maken er een gezellige shoot van.

De foto's in de studio zijn bij mij thuis. Omdat ik geen grote studio heb, fotografeer ik geen grote groepen...

 

Bruiloft:

Omdat de wensen en verwachtingen erg kunnen verschillen, heb ik hierover graag eerst een vrijblijvend gesprek met jullie. Na het gesprek stuur ik jullie via de mail een prijsopgave.