Hieke Fotografie
Zo mooi, zo bijzonder

Loveshoot, Bruiloft, Zwangerschap, Cake Smash en Portretfotografie...

Dit is wat ik het liefst doe, "jullie mooiste momenten vastleggen''.

Loveshoot

Wil jij samen met je geliefde op de foto? Natuurlijk kan dat! Dit kan in de studio, buiten, of een andere plek die jullie erg mooi vinden. 

Bruiloft

Gaan jullie trouwen? Gefeliciteerd! Natuurlijk moet er van alles geregeld worden. Graag maak ik mooie foto's van deze dag (maximaal 6 uren) en zal een mooi album voor jullie samenstellen. Vooraf bespreek ik graag met jullie de wensen en verwachtingen en op basis daarvan maak ik een prijsopgave. 

Zwangerschap

Ben jij in verwachting en wil je dit bijzondere moment vast laten leggen? Dit kan natuurlijk in de studio, maar ook buiten kan erg mooi zijn. Deze shoot wordt vaak gedaan rond de 34/35e week van de zwangerschap. 

Cake Smash

Binnenkort groot feest omdat jullie zoontje of dochtertje 1 wordt? Boek een leuke Cake Smash. Er kunnen mooie thema's gekozen worden. In dit thema zal dan ook een hele mooie taart gemaakt worden, precies in de kleuren die door jullie uitgezocht zijn. 

Portretfotografie

Lijkt het je gewoon leuk om zelf op de foto te gaan? Ook dit kan natuurlijk. Kies een mooie achtergrond, neem je kledingkast mee en we maken er een gezellige shoot van.

De foto's in de studio zijn bij mij thuis. Omdat ik geen grote studio heb, fotografeer ik geen grote groepen...